Vala og Vega

Vala fra Åsvin, født 2005.
Vala, eller Gerd som hun også kalles, er en voksen og trivelig femgjengerhoppe. Hun har vært innom Sinnerud flere ganger på ferier og kurs og nå bor hun fast på hoppeutegangen. Vala er hesten med stor H i Benedictes liv, og sammen drar de på treninger og stevner og litt forskjellig. Vala elsker å jobbe og hun gjør det alltid best når det gjelder, i finalene! Vala har to avkom og det ene er Vega, som også bor på hoppeutegangen.

Vega fra Nylund, født 2017.
Vega er datteren til Vala og er en liten, frisk og positiv hoppe. Pappaen hennes heter Bláskjár fra Kjarri. Vega kan være litt vár ute i flokken. Men under rytter er hun et skikkelig arbeidsjern og jobber på så godt hun kan med ørene på stilk. Hun er snill å ri på og absolutt en lovende konkurransehest.

Mor og datter: Vala (t.h.) og Vega.
Foto og eier: Benedicte Nylund