«Morgunstjarna fra Sinnerud er født!»

av | jun 7, 2010

Føllet har kommet!

6. juni 2010. Klokka er litt før 04.47 og jeg våkner i soveposen på et svaberg på Hvaler av at leieboer Renate ringer, unnskylder seg for å ringe litt sent (litt tidlig er det vel, tenker jeg..) og forteller at Hrafntinna har fått føll. Et hoppeføll! Jeg pakker sammen sovepose og underlag og setter muligens ny fartsrekord fra Hvaler til Ski, og der går Hrafntinna med et lite nurk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kun_noen_timer_gammelt

Lange bein, rød og fin i pelsen. Hvite høver. Det betyr nok at hun får 4 sokker eller strømper etterhvert 🙂

slitne

Slitne etter fødsel og mye nytt. Da er det godt å hvile i morgensola…

IMGP3421

Født en tidlig solfylt morgen, og med en stor stjerne midt i pannen. Kan det bli noe annet enn Morgunstjarna?

IMGP3394

Ronald gjør jobben som den trofaste oppasseren, selvom han får kjeft av Hrafntinna om føllet hennes kommer for nære. Første gangen føllet prøvde løpebena sine, så humret han! Han synes nok dette er stas han også. Holder seg på 5-10 meters avstand og sørger for at de ikke forsvinner.

IMGP3404

Det_er_ikke_s_lett

Det er ikke lett med disse lange bena! Og så er det så langt gress at det er vanskelig å gå.

Stolt eier, flott mor med et vakkert, livlig og velskapt føll.