Aktiviteter

Aktiviteter

av | mar 7, 2024

Det er et allsidig miljø på stallen. Her er litt om de ulike aktivitetene:

Turer

Det er hyggelig å ri på tur sammen, og de fleste turene avtales fra gang til gang. Gandur (islandshestforeningen for Oslo og Akershus) setter opp en månedlig dagstur i vår og høstsemesteret, og det er alltid deltakelse fra Sinnerud på disse. Det gjør det enkelt å få med seg turer i områder som ligger litt lenger unna.

Dressur 
Anne Stine Baumann Frost har kurs her ca. en gang per måned. Hun er utdannet rytteryogainstruktør. Følg med på Facebook-siden vår for når kursene avholdes.

Games

Det er flere games-ekvipasjer på Sinnerud, som konkurrerer aktivt. Det er Nora Tellåsen som organiserer treninger for gamesrytterne på stallen. 

Stallarrangementer

Av og til arrangerer vi «salpussedag», felles turer, juleritt, adventsritt osv. Det er gode anledninger til å bli kjent slik at det blir lettere å koordinere ridning (det er morsommere og tryggere å være to eller flere sammen om å ri, enn å holde på alene).

Kjøring og innkjøring

Det er alltid godt å være flere om en hest når man skal kjøre, så da hjelper vi hverandre med det. Det kan være hester som skal kjøres inn, unghester som trenger mer trening eller det kan være at folk på stallen har lyst til å prøve seg som kusk og som får låne en erfaren hest til det. På Sinnerud er det både seletøy og vogner som kan lånes for de som har hest her. Mesteparten av denne aktiviteten skjer i helgene, men vi har også forsøkt oss med en fast kveld i uka hvor vi holder på med dette på banen. I løpet av de siste 6-7 årene har vi kjørt inn 8-10 hester på denne måten og hatt mye moro!

Vårsledetur FotoBine

Gode vintere med godt sledeføre gir mye glede for de av oss som ser sledeturer som noe av det mest fantastiske man kan gjøre med hester! 
Foto: Sabine Hahn von Dorche