Frøya

Frøya kom til Sinnerud rett før jul i 2015, og er ei kaldblodshoppe som egentlig heter Dexta, og som er født 04.05.2004. Farfaren er Elding, så det er ikke noe dårlig avstamning på henne. Etter å ha vært hjemme på sommerbeite på Dokkenmoen, Eidsvoll, sommeren 2022, har hun flyttet tilbake til Liv Hanne.

Det er Liv Hanne Langmoen Almasou som eier henne, men her på Sinnerud er det flere som har hatt glede av henne. Hun var med på mini-rideskolen, rideleir og har både hatt Louise og Helene som fôrryttere, så det er ikke noe latmannsliv hun har levd her. -Og har du med en gulerot, så er dere venner for livet! (Og har du med to, så blir hun med deg over i det neste!) Frøya er en utmerket kjørehest, men ble mest brukt til ridning, både på banen og på tur. 

 Frøya flott sprang

Her fra Rideleiren i 2018. Frøya er med på alt! Foto: Line Skofteby

 

Frøya kjøring

Dette er min favorittposisjon i forhold til Frøya. Hun er en stødig kjørehest og trives i rollen! Foto: Heidi J Andersen