Azori

Azori (f. 2016), eller kjekken som Heidi kaller han til hverdags (innimellom Tjukken også, faktisk), kom til Sinnerud høsten 2018. (Den til høyre).

Det var når han ble introdusert i vallak-flokken at flokken fikk navnet Gutteklubben Grei, for makan til enkle hester å sette sammen! Null tull. Han sto her til 1.1. 2022. Da var både han og Elisabet voksne nok til å klare seg på egen hånd i Maridalen! (Men han hadde en måneds opphold på Sinnerud sommeren 2022 – sammen med Siljar. Fint å komme seg litt ut av byen, vettu)

Azori har også et mer fornemt navn, noe sånt som Montanas Azori. Han er en såkalt Karolinerhest, dvs. en ønsket blanding av PRE og Kaldblods. Han var både innkjørt og innridd da han kom, men manglet mengdetrening i alt. Azori gjorde Elisabet Haveraaen endelig til hesteeier, etter et langt og ansvarsløst hesteliv. (Litt motstrebende riktignok, men dog). Heidi hadde trua fra start, og en oppsummering sen vår 2022 kan konkludere med at hun fikk rett!

Azori close up

Foto: Elisabet Haveraaen