Litla-Gyðja fra Skog

Litla-Gyðja fra Skog (2002), etter Hlekkur frá Hofi og under Gyðja frá Hvolsvelli ble Heidi sin tidlig i april 2016. Da var det «vinn eller forsvinn» og hun vant. Vi vant!  Gyðja er en meget sindig og stødig islandshoppe, og klokere enn de fleste.Gyðja betyr dronning, og vi kan vel godt si at hun er dronninga på Sinnerud.

Hun har fire gode gangarter og hodet på rett plass! Hun tar oppgaven med å lede en flokk med det største alvor, og av og til tror jeg hun synes det blir i slitsomste laget. Gyðja kan ris av alle og hun er ekstra glad i barn. I august 2016 kjørte vi henne inn også, så da ble hun enda mer allsidig!

Gydja bringer mye glede til mange! Hun er bautaen i rideskolen og på rideleir, og gjør sitt beste enten det er games, sprang, dressur, eller voltige det dreier seg om. 

 

Vesle Gydja 2013

Gydjas favorittsituasjon: Fri tilgang på gress. Foto: Anniken G. O.

Gydja og Fluga HJA

Her møtes Gyðja og Fluga for første gang. Foto: Heidi J. Andersen.

Skima og Gydja

Fire gode venner! Skima og Iben, Gyðja og Helene. Foto: Åse Merete Ternå