Heykir fra Nekstad

Heykir er Hrafntinnas 3. føll, og ble født 26.06.2017 på Sinnerud. 

 

Heykir fra Nekstad 2017 Foto Stine NJ

Her er han 1 dag gammel. Foto: Stine Nekstad Jensen

hrafntinna 2017 Heykir Foto StineNJ3

Hrafntinna er en stolt og god mor. Foto: Stine Nekstad Jensen

Ved avvenning i mars 2018 flyttet han til Holmestrand for å stå sammen med noen andre unghingster. Han komr tilbake etter beitesesongen 2019, og nå har han blitt vallak. 

Heykir ble, selvsagt, kalt føllet det første året og vel så det. Så ble han satt ut i Gutteklubben Grei og det tok ikke lang tid før han ble kalt Følge. For Heykir er interessert i alt, og den første som kommer luntende og følger med på møkking, fôring og det som ellers skjer i paddocken. Likevel – Heykir ble litt seint skolemoden. Det tok litt tid før han skjønte at det er noe som heter  jobb, og at ikke alt bare handler om kos og oppmerksomhet. Men nå, våren 2022 ble han satt i gang for alvor. Men da brakk Heidi beinet… Så da ble det 3 måneder sommerferie, og en ny start høsten 2022.