Hrafntinna fra Nekstad

Hrafntinna (som betyr «sort stein») var etter Hvinur fra Vatnsleysu (1. pr) og under Glitna fra Grøvik. Hun var Heidis øyensten.

Født i 2001 og fikk sitt første føll sommeren 2010. Det har vært mye glede! Hun var en myk og lydhør hest som det var morsomt å både ri og kjøre.

Hun har 4 føll etter seg:

2010: Morgunstjarna fra Sinnerud

2013: Hringstjarni fra Sinnerud

2017: Heykir fra Nekstad

2021: Stelpa fra Sinnerud

Hrafntinna var en energisk, positiv og morsom hoppe! Hun var med på alt, bare det var Heidi som spurte om det. Og ellers var hun med så langt det passet – og det var ganske langt! Hun kunne finne på å legge seg ned i en bekk hvis det var varmt eller i løssnøen om det så deilig ut. Om hun hadde rytter på eller ikke spilte ikke så stor rolle. Hun var ekstremt god å ri – det var som å sitte på en sky! Hrafntinna var god som gull. Høsten 2023 etter beitesesongen var tiden inne til å si farvel.